6 de novembre del 2014

La platja tot l'any

La veritat és que tenim la sort de viure ben a prop de la platja, però tot i així jo només tenia tendència anar a la platja a l'estiu. A l'hivern, nosaltres els portàvem als gronxadors...però ells es desviaven sempre cap a la platja.

Els nens m'han ensenyat que podem gaudir de la platja durant tot l'any, banyant-nos, jungant i experimentar sensacions. La platja també és un espai viu que canvia segons l’època de l’any.

I us preguntareu banyar-se a l'hivern? Doncs en Guim es posava a l'aigua un migdia de gener a les platges de Sitges, o al novembre a L’Escala. Si no som tant atrevits segur que podem posar els peus a l'aigua o almenys les mans, trobo que l'aigua de mar té el poder de sanar.

Sabieu que a la platja de riells de l’Escala encara hi arriba l’aigua dolça de pluja formant rius a la sorra (riells), fantàstics per fer-hi preses amb pedres i troncs? I a l’hivern és divertidíssim rodolar per les dunes de sorra!

Totenfamília_sorra


Fa uns anys, amb l'obertura de l’Alberg Costa Brava (Llançà) també hem descobert les platges de la mar d’amunt d’un color ben diferent. Aquí hem començat a descobrir el fons marí! 

Heu trobat mai  els ulls de la sirena? En Marcel de Gregalada.com ens va ensenyar com buscar-los, entremig de curculles i animals amagats sota les pedres. Us ho recomano!!!


Mirar a l’horitzó, tastar la sal, olorar el mar, escoltar el soroll de l’aigua i sentir les diferents textures amb les mans, els peus i el cos. Aquestes sensacions són les que ens omplen d’energia!


Quines són aquelles sensacions que us omplen d'energia quan aneu a la platja?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...