19 de febrer del 2016

Esquí de fons en família al Pirineu Oriental

Si sou dels que teniu la sort d'anar a esquiar sovint...no cal que continueu llegint! ;-)

Nosaltres només podem anar a esquiar un o dos cops l'any, i hem trobat una modalitat fàcil, ràpida d'aprendre i apte per a tota la família, l'esquí de fons

L'heu provat alguna vegada?


Anem a la neu en família? Sí!!!

El nostre viatge comença amb dues hores de cotxe direcció França, passant per Vilafranca del Conflent, per una carretera preciosa fins arribar a Mont-Louis a on fem una parada al bar-gasolinera. La propietària amb el seu català afrancesat sempre ens acull amb un gran somriure!

Les pistes que més ens agraden són les de la Llosa, no només per l'entorn sinó pel refugi lliure a on s'hi pot menjar o jugar en cas de mal temps.


Aquest any estava tancat per falta de neu...o sigui que hem anat a la Calma. Aquí s'hi barregen les dues modalitats d'esquí, els remuntadors, la música de l'esquí de pista... amb la tranquilitat i silenci de l'esquí de fons, però tot i així... el paisatge és fantàstic!

I amb quina facilitat es posen a esquiar els nens, com si ho haguéssin fet tota la vida!!!!!


Són les 8 del matí, els nens s'han posat les botes sobre el pijama i cap a menjar neu... Aquesta nit ha nevat i ens hem aixecat amb un paisatge màgic! Hem dormit al camping Le Cerdan (Saillagouse) a on tenen uns bungalows a molt bon preu.

És tan bonic veure tot l'entorn cobert de blanc, que hem anat a Pyrennes 2000 per passejar pel mig del bosc, tirar-nos amb trineu, i....disfrutar del paisatge!!!



I ja sabem que després d'un bon esforç físic, és indispensable relaxar-nos amb uns banys termals... en aquest cas a Llo. Les piscines a l'exterior són sensacionals!


La perleta del pastís d'aquest any ha estat... una volta amb trineu estirat per gossos, a Capcir. Impressionant!!!


Ens ha faltat poder visitar el Parc Animal de Les Angles i els Banys Termals de Dorres... a veure si l'any que ve tenim temps.

I per finalitzar, no podíem marxar sense fer el nostre particular ninot de neu!!!



O sigui, que si sou dels que encara no us heu posat mai uns esquís als peus (o fa temps que no ho feu..)... aquesta és la vostra oportunitat!!! 

Us animeu a fer esquí de fons als Pirineus Orientals?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...