22 de gener de 2015

Coneixeu els jocs Haba?

Fa temps que em sento atreta per joguines i propostes que venen de l’altre costat dels Pirineus.

Vosaltres també creieu que soc estrangera? Molta gent que ve a l’Alberg m’ho pregunta. El cert és que tinc 2 cognoms ben catalans, però algun dia hauré d’investigar si aquesta projecció europea em ve d’algun lloc...

Déu ser que m’agrada complicar-me la vida perquè no m’ha sigut fàcil trobar tot allò que buscava. Sort de Sant Google, i va també cal dir-ho.....de fer cas de la intuïció.

En aquest cas us parlo dels jocs Haba, us sonen? Ja fa temps que els vaig descobrir però aquest any hi he apostat especialment!

Haba és una casa d’Alemanya a la qual m’hi he apropat gràcies als nostres viatges familiars a Hamburg (Gràcies a la Llar de Stoner-Torrent!!!).

Haig de dir que les capses dels jocs de Haba moltes vegades estan en Alemany (a mi això em va fer ballar el cap...) per tant heu de mirar si hi ha la bandereta espanyola i llavors sabreu que hi ha les instruccions en castellà (malauradament no tots els jocs estan traduïts).

En terres catalanes, els jocs Haba els adquireixo a jugarijugar.com però aquest any també vaig anar directament a Zeppelin, una botiga gironina que no hi entrava des de que anava amb el meu germà a comprar els jocs de roll (cartes, daus, figuretes...) i em va encantar l’assessorament i tot el que hi vaig trobar. 

Bé doncs, us recomano El Frutal, un joc de taula cooperatiu que inclús l’Ona (que encara no té 3 anys) hi pot jugar perquè tot va per colors i imatges. El que m’agrada d’aquest joc és que o tots guanyem o tots perdem, i haig de dir que hem perdut més d’una vegada. És un joc super senzill però que no perd detall en la seva presentació, el taulell ben gran, les fruites de fusta i els cistells són una monada.


I amb el que també hi disfrutem molt és amb Animal sobre animal, trobo que va molt bé per treballar la motricitat fina. De fet nosaltres sempre acabem deixant anar la imaginació i fent torres d’animals. M’encanten les figuretes de fusta.


I finalment us parlaré de la Danza del huevo, ja sé que sona fatal però ha de ser tant divertit! Simplement és una dotzena d’ous de fusta…. Aquest l’he regalat a la meva neboda i el tinc pendent, a veure si podem fer una timba.


D’aquí poc és l’aniversari d’en Guim, farà 5 anys, i m’agradaria regalar-li alguna coseta interessant. Què hem recomaneu?

3 comentaris:

 1. A mi també m'encanten els jocs Haba! Nosaltres tenim "Glückspiraten" (La sort dels pirates) i els hi encanta. És un joc petitet i amb unes regeles molt senzilles, per a mainada a partir de 4 anys. A casa hi juguem molt sovint! Sort amb la tria del regal! :)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El link http://www.haba.de/haba/produktAnsicht.htm?c=PC_AK_75

   Suprimeix
  2. Moltes gràcies per la recomanació! Intentaré aconseguir-lo!!!!!

   Suprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...