23 de febrer de 2015

Dansa Creativa

Has trobat el teu àngel?

Si, si, vull dir trobar-lo, literalment.

Era el Nadal’12, participant al pessebre vivent de Bellcaire, a on jo feia de Mare de Déu, amb l’Ona de nen Jesús, i primera escena...

Ara has de mirar l’Àngel que se t’apareix...i la vaig estar mirant hores i més hores entre dies d’assaig i dies d’obra...i encara me la miro enlluernada pel tresor que vaig trobar!

Ah, que qui és el meu àngel?


Es diu Mireia Monterde

Amb el seu programa Mamacrea, em va permetre crear un vincle encara més fort amb l’Ona, quan encara era un nadó, a través de la música i el moviment.Ens ha donat un espai familiar a on moure’ns en llibertat, experimentar el contacte físic entre pares i fills, i viure la dansa amb naturalitat.I, a més, he trobat un lloc a on, conjuntament amb altres adults, a través de la dansa puc reconèixer les meves emocions. Això m’està ajudant a créixer com a persona, a estimar i estimar-me a mi mateixa.

Vols conèixer el meu àngel?


Del 20 al 22 de març, estarà amb nosaltres a la Trobada Familiar Creativa que estem organitzant a l'Alberg Costa Brava.

A més, també la pots trobar en els tallers de Mamacrea.

Estàs desitjant conèixer-la?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...